Ontdek onze accessoires collectie

Ontdek onze accessoires collectie

Bekijk onze veelzijdige collecties woondecoratie om jouw woning een finishing touch te geven.

Ontdek onze collectie woonaccessoires

Met woonaccessoires geef je je interieur sfeer, gezelligheid en karakter. Van spiegels tot klokken en van fotolijsten tot kussens, ontdek de veelzijdige collecties woondecoratie om jouw woning nét die finishing touch te geven. Bekijk onze moderne collectie en kies jouw favorieten!

De kleine dingen die het doen

Van je huis een thuis maken, een fijne plek creëren waar je na een drukke dag lekker tot rust komt. Niets is belangrijker voor je woongenot! Door je woning aan te kleden met accessoires maak je het persoonlijk, passend bij jouw identiteit, smaak en de tijd van het jaar. En het leuke aan woonaccessoires is dat je ze gemakkelijk kunt veranderen en per seizoen wisselen!

Een aantal woonaccessoires mogen in geen enkel interieur ontbreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kussens, planten, kaarsen en vazen. Door kleuren en materialen herhaaldelijk terug te laten komen in je interieur, zorg je voor eenheid. Stylen kan een uitdaging zijn, maar bedenk: alles mag!  Schuif, verplaats en combineer, net zo lang tot je zelf tevreden bent.

Ons uitgebreide accessoirescollectie bevat onder andere populaire merken als Zuiver, Dutchbone en Bodilson. Kom naar ardesch living & soul en laat je adviseren en inspireren over de meest geschikte woonaccessoires voor jouw woning.

Creëer jouw ideale interieur in onze Soul Wall studio.

In onze Soul Wall studio creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven.